Java Brænderiet 
Siden 1922

 

Kaffe ristet med omtanke

Java Brænderiet garanterer de bedste kaffekvaliteter, sammensat af nøje udvalgte kaffebønner. Vi indkøber selv vores kaffe fra hele verden og rister den på vores eget charmerende risteri i Roskilde. En kaffebønne indeholder mere end 1100 forskellige smagsstoffer. Det stiller store krav til kontrol og ekspertise. Vi tester og smager dagligt hver enkelt af vores kaffekvaliteter inden de godkendes.  

Derfor skal du vælge Javabrænderiet

 

  100 års erfaring med kaffe

 

  Kvalitetsprodukter

 

  Personligt rådgivning

 

  Værdifuldt samarbejde

I november 1922 blev kafferisteriet Java Brænderiet grundlagt i København. Virksomheden voksede støt, og blev udvidet med butikker over hele landet – alle med sin egen kaffebønnerister.

I takt med at kaffesalget overgik til supermarkederne i 1970’erne, samlede man ristning af kaffen et sted, og fokuserede herefter på salg af kaffe og te til specialhandlen.

 

 

Stort udvalg af te

I Java Brænderiet har vi et af Danmarks største og bedste udvalg af kvalitets te fra alverdens lande og kontinenter. Vi har for eksempel en bred vifte af spændende økologiske teer, frugt teer. Vi pakker te hver dag, hele året og udvikler vores sortiment løbende.  Alle teer er pakket med max 1 kg pr pose. På denne måde sikrer vi at du altid kan fylde op med frisk te – hver uge.

Java Brænderiets webshop

Se alle vores produkter her

 

 

Håndlavet chokolade

Gennem generationer har Frellsen fremstillet håndlavet chokolade, hvor den håndværksmæssige udførsel og de bedste råvarer er betingelsen for den unikke smagsoplevelse. Chokoladen fremstilles uden konserveringsmidler – derfor er vores varer altid friske.
Hvert stykke chokolade er et lille mesterværk i udseende og smag, udviklet og fremstillet for at glæde alle chokoladeelskere.

 

 

Konfekture

Vores kategorier dækker også konfekture i høj kvalitet, specialiteter fra hele verden, og produkter til kaffe- og tebrygning og opbevaring. I vores store udvalg, findes der varer til enhver type af specialbutik – blomsterhandler, delikatesseforretning, vinhandel, specialiteter etc.  Vi har lækre produkter til gavekurve i alle anledninger.